Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein yeğleme edilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi için bu unsura özen edilmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında mimarida kâin insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Derece: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu perese kontrolör edilmelidir. 

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygun davranıyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı yangın kapısı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Husus 3- Kaçış merdiveni konstrüksiyonnın haricinde kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. örneğin; bir dokumanın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden okkalı ise yapı dışına degaje merdiven strüktürlmasına icazet verilmemektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yetişmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page